اولین مرکز اجتماع درمان مدارویژه بانوان در استان خوزستان درتاریخ1397/4/3 با حضور استاندار محترم استان خوزستان جناب آقای دکتر شریعتی و همراهان جناب آقای دکتر کریمی کیا مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان ، سرکار خانم دکتر موسوی مدیرکل امور بانوان استانداری ، جناب آقای خون میرزائی فرماندار محترم شهرستان اهواز ، جناب آقای لامی زاده دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر – سردار صالحی جانشین رئیس نیروی انتظامی استان ، رئیس پلیس استان جناب آقای امیری ، معاونت محترم پیشگیری بهزیستی استان خوزستان اقای حسن زاده ، سرکار خانم باوی رئیس اداره بهزیستی شهرستان اهواز ، سرکار خانم بهزادی کارشناس مسئول پیشگیری بهزیستی اهواز ، آقای موسوی کارشناس دفتر اعتیاد اهواز و کارشناس مسئول اعتیاد پیشگیری بهزیستی استان افتتاح گردید .
آدرس : پادادشهر – خیابان 13 غربی ( شهید محبوبی) پلاک 61
بعداز خیرمقدم به مدعوین توسط خانم بهزادنیا مسئول مرکز استاندارمحترم خوزستان درزمینه اعتیاد سخنانی ایراد نمودند.
جناب استاندارمحترم اقای غلامرضا شریعتی طی سخنرانی که نمودن گفتن: در مسیر رشد و توسعه همیشه گروههایی باز می مانند و در گذران زندگی دچار مشکل میشوند و آسیبهای اجتماعی گریبان ایشان را میگیرد اینجاست که وزارت رفاه باید متولی کار شده در این خصوص برنامه ریزی کرده و این افراد را به چرخه اجتماع بازگرداند.
وی ادامه داد: خوشبختانه در حوزه اجتماعی تیم خوبی در استان زمام امور را در دست دارد و در حوزه معاونت سیاسی اجتماعی استانداری حوزه اجتماعی بسیار فعال بوده و زیر چتر حوزه سیاسی قرار نگرفته است .
وی با اشاره به فعالیت های ارزنده حوزه بانوان و زنان در استان بیان داشت: در حال حاضر بین آموزش و پرورش, دانشگاه, بهزیستی, نیروی انتظامی و همه دستگاههای مربوطه در زمینه مسائل اجتماعی در استان رابطهای مبتنی بر تعامل و حمایت شکل گرفته و اقدامات مفید و موثر در این زمینه دیده می شود.
استاندار خوزستان ضمن تقدیر از دست اندرکاران تاسیس مرکز TC ویژه بانوان در استان عنوان کرد: مرکز TC روشنا, اولین مرکز تی سی ویژه بانوان در استان و دومین مرکز تی سی بانوان در کشور است.
مرکز اجتماع درمان مدار (T.C) مركزشبانه روزی میباشدکه برای درمان و بازتوانی بیماران وابسته به مواد که روابط بین فردی و کارکرد اجتماعی آنها به شدت افت کرده، این مرکز با تائید بر تغییرات رفتاری و شناختی شامل برنامه های ساختار یافته فردی واجتماعی مانند: خدمات روانپزشکی ، روانشناختی ،مشاوره ،آموزش خانواده ،گروه درمانی ،تشکیل گروههای خودیار، خدمات مددکاری و پیگیری است .
این رویکرد ، رویکردی اجتماعی است که ازطریق بوجود آمدن تغییرات کلی درشیوه زندگی فرد معتاد به او امکان طی طریق بهبودی را می دهد. این برنامه بر خودیاری ، رشد فردی و حمایت هم گروه ها و ایجاد محیط معنوی در مرکز تاکید دارد . امید است با راه اندازی این مرکز، گوشه ای از مشکلات این خطه در زمینه اعتیاد ، برطرف گردد.